Η Μαργαρίνη και οι Χρήσεις της

Η Μαργαρίνη και οι Χρήσεις της

Υπάρχουν πολυάριθμες χρήσεις για να εντάξουμε τη μαργαρίνη στη διατροφή μας , αλλά για όσους από εσάς μπορεί να είστε αρχάριοι στην κουζίνα ή απλά χρειάζεστε κάποια έμπνευση σας επισημαίνουμε κάποιες βασικές χρήσεις της.

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή: τη μαργαρίνη μπορούμε να την βρούμε σε 3 διαφορετικές μορφές: μαλακή, ρευστή και σκληρή. Οι διάφοροι τύποι μαργαρίνης την κάνουν μια εξαιρετική επιλογή για διαφορετικά είδη χρήσης.

Κάποιες από αυτές τις χρήσεις είναι:

• Για επάλειψη –  πάνω σε μια φέτα ψωμί με μέλι για το πρωινό σας ή για ένα σάντουιτς στο δεκατιανό σας.  • Στη μαγειρική για σοτάρισμα , μπορείτε να χρησιμοποιείτε υγρή μαργαρίνη. Τι καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε το μαγείρεμα με μαργαρίνη από το να σοτάρετε, δίνοντας έτσι εξαιρετικό χρώμα στο κοτόπουλο ή στα λαχανικά σας;• Στο τελείωμα της μαγειρικής – μπορείτε επίσης να βάλετε τη μαργαρίνη στα λαχανικά σας μόλις έχει τελειώσει το μαγείρεμα, στον πουρέ πατάτας και στα ζυμαρικά σας.  • Στο φούρνο – αναζητήστε συνταγές με κέικ αλμυρά και γλυκά, κουλουράκια, μπισκότα

 

Εάν είσαστε λάτρεις του καλού φαγητού και της μαγειρικής, η μαργαρίνη μπορεί να καλύψει όλα σας τα γούστα, ενώ συμβάλλει πάντα και στην πιο υγιεινή διατροφή, λόγω της υψηλής διατροφικής της αξίας.

 

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.