Οι σύμμαχοι σας στη δίαιτα

Οι σύμμαχοι σας στη δίαιτα

Η προσπάθεια για απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη, σύμμαχος σας όμως είναι αρκετά τρόφιμα που αν τα εντάξετε στη δίαιτα σας, θα δείτε την όρεξη σας να μειώνεται !

Νερό

Το να πίνετε αρκετό νερό εκτός από ενυδάτωση, μειώνει και το αίσθημα της πείνας και σας ‘προστατεύει’ από τις λιγούρες . Αν έχετε θέσει ως στόχο και την απώλεια κιλών , το να πίνετε 1-2 ποτήρια νερό πριν το φαγητό θα σας βοηθήσει πολύ στο να μην πεινάτε κατά τη διάρκεια της δίαιτας σας.

Αντίστοιχα φαγητά με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό όπως οι σούπες, επίσης είναι σύμμαχοι σας στην απώλεια βάρους αλλά και στην υγιεινή διατροφή αν δοκιμάζετε σούπες λαχανικών.

 

Μήλα και αχλάδια

Τα φρούτα αυτά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, χαρακτηριστικό των οποίων είναι το αίσθημα πληρότητας που προσφέρουν. Ειδικά αν τα πλένετε καλά και τα τρώτε με τη φλούδα τους είναι και πλούσια σε βιταμίνες αντιοξειδωτικές ουσίες.

Αυγά

Τα αυγά και κυρίως τα βραστά που είναι και πιο υγιεινά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, για αυτό και αποτελούν ιδανικό πρωινό. Επειδή λοιπόν είναι σημαντική πηγή πρωτεϊνών, φέρνουν γρήγορα το αίσθημα του κορεσμού και σας κρατάνε χορτάτους για αρκετή ώρα , γλιτώνοντας έτσι περιττές θερμίδες από τσιμπολογήματα.

Υπάρχουν αρκετά τρόφιμα που σας βοηθάνε στην απώλεια βάρους . Δεν έχετε λοιπόν παρά να τα εντάξετε στη δίαιτα σας ώστε να κάνετε πιο εύκολη τη διαδικασία !

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.