Υγιεινή διατροφή στη δουλειά

Υγιεινή διατροφή στη δουλειά

Οι ώρες που περνάτε στην εργασία σας είναι πολλές και απαιτητικές. Πολλές φορές λόγω άγχους και έλλειψης χρόνου οδηγούμαστε στην κατανάλωση μη υγιεινών – συσκευασμένων τροφών. Σας παρέχουμε μερικές συμβουλές για να μην παρεκκλίνετε από το υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθείτε.

1. Ετοιμάστε από το προηγούμενο βράδυ το σνακ για τη δουλειά. Εν ώρα εργασίας σίγουρα δεν θα πεινάσετε μόνο μια φορά. Φροντίστε από το προηγούμενο βράδυ να έχετε ετοιμάσει να πάρετε μαζί σας υγιεινά σνακ όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς και σαντουιτσάκια. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την κατανάλωση τυποποιημένων τροφίμων.

2. Βάλτε πρόγραμμα. Συνήθως, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας πολλές φορές ξεχνάτε ακόμη και να φάτε, με αποτέλεσμα να φτάσει κάποια στιγμή στη διάρκεια της ημέρας να πεινάσετε πολύ και εκείνη τη στιγμή να καταναλώσετε ό,τι πιο ανθυγιεινό υπάρχει διαθέσιμο. Για την αποφυγή αυτού, σας προτείνουμε να προγραμματίσετε τα γεύματά σας.

3. Ενυδατωθείτε. Κατά τη διάρκεια του 8ωρου καταναλώστε τουλάχιστον 4-5 ποτήρια νερό. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο και γεμάτο ενέργεια.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.