Μαργαρίνη: Μια καθημερινή απόλαυση

Μαργαρίνη: Μια καθημερινή απόλαυση

Η συντριπτική πλειονότητα των νοικοκυριών ανά τον κόσμο καταναλώνει μαργαρίνη. Τη χρησιμοποιούμε για το πρωινό μας, για να δώσουμε επιπλέον γεύση στα σάντουιτς, στα ζεστά μπισκότα και στα φρέσκα muffins. Στη μαγειρική η μαργαρίνη χρησιμοποιείται ως συστατικό για τη παρασκευή κέικ, διάφορων πιτών και νόστιμων επιδορπίων. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις «χρήσεις» της μαργαρίνης:

Επάλειψη
Η μαργαρίνη είναι απαραίτητο να βρίσκεται στο τραπέζι κατά το πρωινό σας γεύμα, για να δίνει γεύση και απαραίτητα λιπαρά στο ψωμί, στα σάντουιτς και στις φρυγανιές σας.Μην τη φοβάστε, δεν περιέχει τρανς εδώ και 20 χρόνια! Έτσι, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινό και γεμάτοι ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.
Μαγειρική
Στη μαγειρική αντικαταστήστε το βούτυρο με τη μαλακή φυτική μαργαρίνη, που είναι χαμηλή σε κορεσμένα και ελεύθερη από trans λιπαρά, ενώ παράλληλα είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά. Χρησιμοποιήστε τη μαργαρίνη στο  τηγάνισμα, σοτάρισμα και στο ψήσιμο στη σχάρα.  Κατά αυτό τον τρόπο η μαγειρική σας θα είναι πιο υγιεινή και νόστιμη.

Dressing
Η μαργαρίνη συνοδεύει καταπληκτικά τα λαχανικά σας, τις πατάτες ή τα ζυμαρικά σας. Ακόμη αποτελεί την καλύτερη επιλογή για φρέσκο ποπ κόρν.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.