Πώς να μειώσεις την πείνα;

Πώς να μειώσεις την πείνα;

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, έχεις ξεκινήσει δίαιτα εδώ και καιρό αλλά παρόλα αυτά συνεχίζεις να νοιώθεις έντονο το αίσθημα της πείνας. Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να σταματήσεις τα τσιμπολογήματα και θα σου δημιουργήσουν το αίσθημα του κορεσμού.

  • Μην παραλείπεις το πρωινό. Το πρωινό αποτελεί όντως το βασικότερο γεύμα της ημέρας καθώς μας δίνει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για ένα δυνατό ξεκίνημα και νοιώθεις χορτάτη για αρκετές ώρες.
  • Ναι στα μικρά γεύματα. Μην αφήνεις πολλές ώρες το στομάχι σου άδειο εκμεταλλεύσου τα φρούτα και τα λαχανικά που είναι άφθονα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και ετοίμασε τα αντίστοιχα σνακ. 
  • Πιες νερό. Το νερό είναι ο βασικός σου σύμμαχος σε όλη αυτή την προσπάθεια εκτός από την ενυδάτωση που προσφέρει σου δημιουργεί και ένα αίσθημα κορεσμού.
  • Φάε αργά. Ένα ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον θα σε βοηθήσει ώστε να τρως αργά ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον. Τρώγοντας αργά θα νιώσεις χορτασμένη ενώ δε θα νοιώθεις και βάρος μόλις σηκωθείς από το τραπέζι.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.