Χάστε κιλά πριν τις γιορτές

Χάστε κιλά πριν τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες θα θέλαμε ιδανικά να χάσουμε κάποιους πόντους καθώς μέσα στις γιορτές ο δείκτης της ζυγαριάς γενικά ανεβαίνει.
Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές το καινούριο έτος θα σας βρει με λιγότερα κιλά και τη σιλουέτα που επιθυμείτε.

Ελέγξτε τις μερίδες που τρώτε
Ο καλύτερος τρόπος του να έχετε τον έλεγχο του τι τρώτε είναι να προτιμάτε μικρά μαχαιροπίρουνα καθώς έτσι τρώτε μικρότερη ποσότητα σε περισσότερο χρόνο με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να δίνει το σήμα του κορεσμού νωρίτερα.
Ένας άλλος τρόπος να επιφέρετε γρηγορότερα το αίσθημα του κορεσμού είναι να αφήνετε το πιρούνι κάτω αφού βάλετε τη μπουκιά στο στόμα σας , να μασάτε αργά και έπειτα να ξαναπιάνετε το πιρούνι.

Αποφύγετε τις ακραίες δίαιτες
Έχετε ακούσει από φίλη ή συνάδελφο σας για μία εξαιρετική δίαιτα όπου σε 2 εβδομάδες έχασε όσα κιλά επιθυμούσε ; Συνήθως τέτοιες δίαιτες είναι είτε μονοφαγικές ή βασίζονται σε διατροφή μόνο με υγρά και καλό είναι να τις αποφεύγετε.
Τέτοιου είδους ακραίες δίαιτες οδηγούν σε έλλειψη θρεπτικών συστατικών και χάνετε κυρίως υγρά και όχι σωματικό λίπος το οποίο θα ξαναπάρετε αμέσως μόλις σταματήσετε τη δίαιτα.

Αποφύγετε τα παχυντικά φαγητά και ροφήματα
Καθώς είναι δύσκολο στη διάρκεια των εορτών να κρατηθείτε από την κατανάλωση γλυκών και αλκοόλ, προσπαθήστε να γλιτώσετε από τις άσκοπες αυτές θερμίδες από τώρα.
Το να χάσετε 2-3 κιλά πριν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων δεν είναι δύσκολο. Ειδικά αν σκεφτείτε τα γλυκά και τα ποτά που συνοδεύουν τις γιορτινές αυτές μέρες, θα σας είναι πιο εύκολο να τα στερηθείτε για 3 εβδομάδες.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.