Χάστε κιλά , χωρίς στερήσεις

Χάστε κιλά , χωρίς στερήσεις

Το πιεσμένο πρόγραμμα και οι πολλές ώρες εργασίας δεν επιτρέπουν στους περισσότερους ανθρώπους να ασκηθούν όσο θέλουν. Αυτό σε συνδυασμό με την αύξηση των ανθυγιεινών και γρήγορων φαγητών έχουν οδηγήσει σε αύξηση της παχυσαρκίας. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί απλοί και καθημερινοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να καίμε θερμίδες χωρίς να το καταλάβουμε.

 

  • Μένετε ή δουλεύετε σε πολυώροφο κτήριο ; Υπέροχα! Ξεχάστε το ασανσέρ και ανεβοκατεβαίνετε από τις σκάλες. Αυτή η απλή τακτική επειδή μπορεί να γίνεται καθημερινά μπορεί να σας γλιτώσει από πολλές θερμίδες ενώ σας γυμνάζει και παράλληλα

 

  • Έχετε το δικό σας μπουκαλάκι με νερό στη δουλειά; Όταν έρθει η ώρα να το ξαναγεμίσετε, μην το κάνετε στο κοντινότερο σας ψύκτη. Πηγαίνετε όσο πιο μακριά γίνεται ή αν είναι και δυνατόν αλλάξτε και όροφο. Γενικά προσπαθήστε να βρείτε αφορμές για να περπατάτε περισσότερο μέσα στη μέρα.

 

  • Όταν τρώτε χρησιμοποιήστε μικρό πιρούνι ή κουτάλι. Με αυτόν τον τρόπο θα τρώτε πιο αργά οπότε θα χορταίνετε και γρηγορότερα , μειώνοντας έτσι την ποσότητα που καταναλώνετε.

 

  • Κοιμηθείτε 8 ώρες καθημερινά. Οι άνθρωποι που συμπληρώνουν 8 ώρες ύπνου είτε το βράδυ είτε με ένα μικρό μεσημεριανό ύπνο έχουν λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσου περιττά κιλά.

 

  • Παρκάρετε 2-3 τετράγωνα μακριά από τη δουλειά σας και περπατήστε αυτήν την απόσταση.

 

Υπάρχουν πολλές εύκολες λύσεις που μπορούν να μας γλιτώσουν μέχρι και 100 θερμίδες τη μέρα. Εσείς ; Πότε θα ξεκινήσετε;

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.