Φρόντισε το σώμα σου

Φρόντισε το σώμα σου

Όσο απαραίτητη είναι η τροφή που λαμβάνουμε άλλο τόσο είναι και η φροντίδα του σώματός μας. Για αυτό τον λόγο:

Πάρε τη βούρτσα
Το βούρτσισμα δεν κάνει καλό μόνο στα μαλλιά άλλα και στο σώμα, καθώς  επιταχύνει την κυτταρική ανάπλαση. ένα απαλό βούρτσισμα (με μια βούρτσα ειδική για το σώμα) αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια και ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα, βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών. Το βούρτσισμα γίνεται πριν το μπάνιο με μαλακιά. στεγνή βούρτσα από τρίχα, με κινήσεις από τα άκρα προς την καρδιά και με κυκλικές κινήσεις στο στομάχι.

Κάνε ένα μασάζ για τόνωση
Ένα καλό μασάζ προσφέρει ξεκούραση, μυϊκή αλλά και ψυχολογική, καθώς εκτός  από τις καθαρά θρεπτικές ιδιότητες για το σώμα βοηθά στη χαλάρωση και ενισχύει την ευεξία . Ένα καθημερινό μασάζ, είτε στη διάρκεια του μπάνιου είτε στο μέσον της ημέρας, μειώνει την ένταση σε ευαίσθητα σημεία όπως ο αυχένας ή η μέση. Πριν κλείσεις ραντεβού για μασάζ, για τα διάφορα είδη, από το σουηδικό έως τη ρεφλεξολογία, που προσφέρονται.

Βάλε τέλος στην κυτταρίτιδα
Η κυτταρίτιδα είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που αναφέρουν οι γυναίκες σε σχέση με το σώμα τους, γιατί εμφανίζεται σε όλους τους σωματικούς τύπους, ακόμα και στις πολύ αδύνατες γυναίκες. Η κυτταρίτιδα μπορεί να μειωθεί με καταπολεμάται με διατροφή, κατανάλωση πολλών υγρών, όπως νερό ή σκέτο τσάι, καθημερινό βούρτσισμα του δέρματος και άσκησης.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.