Μήπως είστε συνεχώς κουρασμένοι;

Μήπως είστε συνεχώς κουρασμένοι;

Τελευταία ανεξάρτητα από τις ώρες που κοιμάστε ή ξεκουράζεστε νιώθετε συνέχεια υποτονικοί  και κουρασμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της ημέρας. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό.

  1. Οι διατροφικές σας επιλογές δεν είναι υγιεινές. Είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω άλλων παραγόντων δεν μαγειρεύετε στο σπίτι και πολλές φορές προτιμάτε να φάτε απ’ έξω. Ωστόσο, για να έχετε δυνάμεις και ενέργεια, απαιτείται η διατροφή σας να είναι υγιεινή και να αποφεύγετε τα ανθυγιεινά.
  2. Δεν κάνετε κάποια αθλητική δραστηριότητα. Ανεξάρτητα από το πόσο κουραστική μπορεί αν είναι η μέρα σας, το απόγευμα είναι καλό να ασκείστε με οποιοδήποτε τρόπο. Το να κάθεστε στον καναπέ ή μπροστά στην τηλεόραση μπορεί να σας φαίνεται το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε εκείνη την ώρα, ωστόσο θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι η γυμναστική ξεκουράζει και σας αναζωογονεί.
  3. Το παρακάνετε με το αλκοόλ. Όταν βγαίνετε τα βράδια ή ακόμη και στο σπίτι σας καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αυτό όμως εξασθενεί και αφυδατώνει τον οργανισμό σας. Έτσι, όταν έχετε διάθεση να πιείτε, αρκεστείτε το πολύ σε 2 ποτήρια κρασί. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ημέρας φροντίστε αν είστε συνεχώς ενυδατωμένοι, πίνοντας πολύ νερό ή τσάι και φυσικούς χυμούς.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.