Αντίβ με Τοματίνια και Παρμεζάνα

Αντίβ με Τοματίνια και Παρμεζάνα

Χρόνος μαγειρέματος & προετοιμασίας: 15 λεπτά

Υλικά για 6 άτομα

  • 1 αντίβ
  • 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος βασιλικός
  • 3 ματσάκια ρόκα
  • 15 τοματίνια
  • 125 γρ. παρμεζάνα, κομμένη σε λεπτές φέτες

Υλικά για τη vinaigrette:

  • 1 Κυβάκι Μυρωδικών Σκόρδο της Knorr
  • 30 ml βαλσαμικό ξίδι
  • 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 20 γρ. Μουστάρδα

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι.
  2. Κόβουμε τη ρόκα με το χέρι σε κομμάτια 6-7 εκατοστών και τα τοματίνια στη μέση.
  3. Βάζουμε στη σαλατιέρα τα φύλλα του αντίβ, τη ρόκα και τα τοματίνια και πασπαλίζουμε με τον βασιλικό.
  4. Προσθέτουμε τις φέτες παρμεζάνας.
  5. Eτοιμάζουμε τη vinaigrette, χτυπώντας με σύρμα το 1 Κυβάκι Μυρωδικών Σκόρδο της Knorr, το βαλσαμικό ξίδι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα μέσα σε ένα μπολ.
  6. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σος και σερβίρουμε.

Πηγή: http://www.knorr.gr/recipe_info.php?rec_id=61

 

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.