Μπισκότα διαίτης

Μπισκότα διαίτης

Υλικά

1 πρέζα αλάτι

150 γρ. Βιτάμ

100 γρ. καστανή ζάχαρη

50 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας

1 αυγό

225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Χτύπα στον κάδο του μίξερ το Βιτάμ με τη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα, όταν αφρατέψει το μείγμα, πρόσθεσε το αυγό και μετά ρίξε μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το αλεύρι και τελευταία, συνεχίζοντας πάντα το χτύπημα, την ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας.

Τύλιξε σε μεμβράνη τη ζύμη για τα μπισκότα διαίτης και βάλ’ τη στο ψυγείο για μισή ώρα.

Στη συνέχεια πλάσε κυκλικά και πλατιά μπισκότα, τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήσε τα μπισκότα διαίτης για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αντιστάσεις πάνω-κάτω.

Πηγή: https://www.vitam.gr/suntages/mpiskota-diaitis/

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.