Μπισκοτάκια σπιτικά με μαρμελάδα

Μπισκοτάκια σπιτικά με μαρμελάδα

Υλικά

  • 200 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο
  • 200 γρ. τυρί κρέμα (θερμοκρασία δωματίου)
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 2 ¾  φλιτζ. αλεύρι
  • 1 κουτ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Mαρμελάδα φράουλα (ή από άλλο φρούτο της αρεσκείας σας)
  • Eπιπλέον Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο για το ταψί

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Ζυμώνουμε και πλάθουμε μια μπάλα με τη ζύμη. Την τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες. Στη συνέχεια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη, πλάθουμε και ανοίγουμε σε μικρά πιτάκια. Βάζουμε στο καθένα 1/4 κουταλάκι μαρμελάδα και τα τοποθετούμε σε ταψί ή λαμαρίνα αλειμμένο με λίγο Flora. Ψήνουμε τα μπισκοτάκια για 15 με 20 λεπτά περίπου.

http://www.flora.com.gr/recipe/H8qPvw/mpiskotakia-spitika-me-marmelada

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.