Μπράουνις με καρύδια

Μπράουνις με καρύδια

Λίστα Συστατικών

  • 3 φλιτζ. αλεύρι
  • 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 1 ½ φλιτζ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 4 αβγά
  • 2 φλιτζ. ζάχαρη
  • 1 φλιτζ. Βιτάμ
  • 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • ½ κουταλάκι αλάτι
  • 2 βανίλιες
  • Carte d’Οr Σιρόπι Σοκολάτα
  • καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 2-3 κουταλιές Βιτάμ, για το άλειμμα

Πώς να το φτιάξετε

  1. Λιώσε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το Βιτάμ ανακατεύοντας διαρκώς.
  2. Επίσης, κοσκίνισε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια.
  3. Χτύπα στο μπολ του μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν, ρίξε τη λιωμένη σοκολάτα σιγά-σιγά και ανακατεύοντας, πρόσθεσε τέλος το μείγμα του αλευριού, ανακατεύοντας διαρκώς.
  4. Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές, ρίξε στο μπολ την καρυδόψιχα και ανακάτεψε απαλά, ώστε να πάει παντού.
  5. Άδειασε το μείγμα σε ένα ταψάκι αλειμμένο με Bιτάμ και ψήσε για 30-35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
  6. Όταν ψηθεί, βγάλε το ταψάκι από το φούρνο, άλειψε με το σιρόπι σοκολάτα, άφησε το μπράουνις να κρυώσει, και μετά γαρνίρισε με καρύδια και κόψ’ το σε κομμάτια.

Θερμοκρασία 180 °C Χρόνος Ψησίματος 30′-35′

Πηγή: https://www.vitam.gr/suntages/mpraounis-karudia/

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.