Φιλέτο ψαριού με κρούστα και πουρέ

Φιλέτο ψαριού με κρούστα και πουρέ

Λίστα Συστατικών

  • 1 πακέτο πουρέ Knorr
  • 50 g κορν φλέικς
  • 1 αυγό
  • 4 φιλέτα ψαριών (350 g)
  • 600 g πράσινα φασολάκια
  • 5 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • 2 κουταλάκια σκόνη κρεμμυδιού (εναλλακτικά φρέσκο κρεμμυδάκι)
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Πώς να το φτιάξετε

  1. Ετοιμάζετε τον πουρέ πατάτας σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
  2. Θρυμματίζετε τα κορν φλέικς και χτυπάτε τα αυγά.
  3. Αλείφετε, στη συνέχεια, με το αυγό τα φιλέτα ψαριού και τα πασπαλίζετε με τα σπασμένα κορν φλέικς και από τις δύο πλευρές. Βάζετε τα φιλέτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια, βράζετε τα φασόλια για 6 – 8 λεπτά. Τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε πάλι πίσω στη κατσαρόλα ενώ προσθέτετε 1 κουταλιά Βιτάμ Culinesse, τη σκόνη κρεμμυδιού (ή ψιλοκομμένο το φρέσκο κρεμμυδάκι) και το πιπέρι.
  5. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι και ρίχνετε 3 κουταλιές Βιτάμ Culinesse. Στη συνέχεια τοποθετείτε τα παναρισμένα φιλέτα ψαριού και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά για 4-6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να τραγανίσουν και από τις δύο πλευρές.
  6. Βάζετε τον πουρέ σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το αυγό που έχει απομείνει, το υπόλοιπο Βιτάμ Culinesse και λίγο πιπέρι. Τοποθετείτε το ψάρι σε πιάτα και σερβίρετε με τα πράσινα φασόλια και τον πουρέ.

Πηγή: https://www.vitam.gr/suntages/filetopsarioymekroystakaipoyre/

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.