Καλοκαιρινή τυρόπιτα

Καλοκαιρινή τυρόπιτα

Υλικά

200 γρ. Flora

1 πακέτο φύλλο κρούστας

300 γρ. φέτα

300 γρ. κασέρι

10 ντοματίνια ή 2 μεγάλες ντομάτες

1 πιπεριά πράσινη

1 πιπεριά κόκκινη

10 ελιές ή πάστα ελιάς

ρίγανη

3 αυγά

2 φλιτζάνια γάλα

 

Της Κατερίνας Κρυσταλάκου

Θρυμματίζουμε την φέτα και την ανακατεύουμε με το κασέρι, τα ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα, τη ρίγανη, τις ελιές ψιλοκομμένες και τις πιπεριές σε κυβάκια. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Αλείφουμε με Flora ένα-ένα κάθε φύλλο και βάζουμε γέμιση από άκρη σε άκρη. Αν βάλουμε πάστα ελιάς, αλείφουμε πρώτα στο φύλλο την πάστα και μετά βάζουμε την γέμιση. Τυλίγουμε κάθε φύλλο ρόλο και τα αραδιάζουμε σε ταψί αλειμμένο με Flora. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περιχύνουμε την τυρόπιτα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα, μέχρι να πιεί τα υγρά.

Πηγή: http://www.flora.com.gr/recipe/Gs6F/kalokairinh-tyropita

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.