Καροτοσαλάτα με σταφίδες και ξηρούς καρπούς

Καροτοσαλάτα με σταφίδες και ξηρούς καρπούς

O πιο απολαυστικός τρόπος να κάνεις καλό στον οργανισμό σου!

 

Προετοιμασία 20΄

Μαγείρεμα περίπου 5΄

 

ΥΛΙΚΑ:

  • 100 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις (Παραδοσιακό – Απαλό)
  • 5 καρότα μέτρια χονδροτριμμένα
  • 2 κουτ. σούπας σταφίδες Κορίνθου μουσκεμένες
  • 1 κουτ. σούπας φιλέ αμύγδαλο καβουρδισμένο
  • ½ κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
  • 6 τοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • 1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
  • Χονδροτριμμένο πιπέρι

 

Οδηγίες Μαγειρέματος

  • Μουσκεύουμε τις σταφίδες σε νερό για 20 λεπτά.
  • Καβουρδίζουμε το φιλέ αμύγδαλο μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Τρίβουμε τα καρότα στο χονδρό μέρος του τρίφτη.
  • Ρίχνουμε σε ένα μπολ, το τριμμένο καρότο, το ψιλοκομμένο σέλερι, το δυόσμο, τα τοματίνια, και τις σταφίδες και ανακατεύουμε.
  • Τέλος, πασπαλίζουμε με το φιλέ αμύγδαλο και περιχύνουμε με το Ελαιόλαδο.

 

Πηγή: http://www.altis.com.gr/recipe/299/karotosalata-me-staphides-kai-xerous-karpous

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.