Κοχύλια με σάλτσα τόνου

Κοχύλια με σάλτσα τόνου

Προετοιμασία 20′
Μαγείρεμα 20′

Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γρ.κοχύλια
  • 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 4 κονσέρβες τόνου σε νερό (θέλουμε να έχει μέσα το ζουμί τους)
  • 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
  • 3 κουτ. σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
  • 500 γρ. ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι Pummaro
  • 1 κουτ. γλυκού βασιλικός
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 ζωμός λαχανικών Knorr «Σπιτικός»

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε καλά και τους δίνουμε γεύση ανακατεύοντας τα με 4-5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο.
  2. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, τον βασιλικό, τον «Σπιτικό» ζωμό λαχανικών και το ανάλογο αλατοπίπερο.
  4. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δέκα λεπτά ρίχνοντας μέσα στην τομάτα τον τόνο, τον μισό άνηθο
  5. Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στα κοχύλια και τα ανακατεύουμε για να πάει η σάλτσα παντού.
  6. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο.

Πηγή: http://www.flora.com.gr/recipe/HMmO/koxylia-me-saltsa-tonoy

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.