Ομελέτα με κιμά

Ομελέτα με κιμά

Υλικά

  • 4 κ.σ γάλα
  • αλάτι
  • 6 αβγά
  • 1 φλιτζάνι έτοιμος κιμάς
  • πιπέρι
  • 5 κουταλιές Βιτάμ Soft
  • 200γρ Pummaro ψιλοκομμενο

 

Εκτέλεση

  1. Ετοιμάζετε τον κιμά όπως για τα μακαρόνια αν δεν έχετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν που σας περίσσεψε. Δηλαδή τον σοτάρετε καλά με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και 1 κουταλιά Βιτάμ. Του προσθέτετε το Pummaro,1/2 φλιτζάνι νερό, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο μοσχοκάρυδο ή κανέλα. Τον βράζετε έως ότου πιει το ζουμί του.
  2. Λιώνετε το υπόλοιποΒιτάμ στο τηγάνι, χτυπάτε τα αβγά και προσθέτετε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήνετε την ομελέτα σε σιγανή φωτιά. Τραβάτε το τηγάνι από την φωτιά, στρώνετε στη μισή επιφάνεια τον κιμά, την διπλώνετε στα δύο και την σερβίρετε στη πιατέλα.

 

https://www.vitam.gr/suntages/omeleta-me-kima/

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.