Ομελέτα με λουκάνικο

Ομελέτα με λουκάνικο

Υλικά

  • 6 αυγά
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 100 ml. Βιτάμ Culinesse
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

 

  1. Βάζουμε στο τηγάνι μια κουταλιά Βιτάμ Culinesse και ζεσταίνουμε καλά. Στη συνέχεια σοτάρουμε τα λουκάνικα.
  2. Βγάζουμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και στη θέση τους βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, να σοταριστεί μέχρι να ξανθύνει.
  3. Χτυπάμε τα αυγά με το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, και τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι όπου πρώτα έχουμε ζεστάνει το υπόλοιπο Bιτάμ Culine
  4. Όταν η ομελέτα ψηθεί, τοποθετούμε τα λουκάνικα στη σειρά στη μισή επιφάνειά της, τη διπλώνουμε στα δύο και τη σερβίρουμε σε ζεστή πιατέλα.

 

Θερμοκρασία 200 °C

 

https://www.vitam.gr/suntages/omelataloukaniko/

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.