Παραδοσιακή ιταλική μακαρονάδα

Παραδοσιακή ιταλική μακαρονάδα

Υλικά

Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
  • 180 γρ. καπνιστή πανσέτα
  • 3 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 3 αυγά χτυπημένα (μόνο τους κρόκους)

Εκτέλεση

Για την παραδοσιακή, αυθεντική ιταλική καρμπονάρα:

  1. Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό.
  2. Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο.
  3. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  4. Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα.
  5. Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν.

 

http://www.flora.com.gr/recipe/Fc8/paradosiakh-italikh-karmponara

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.