Πατατοσαλάτα Με Πάστα Ελιάς

Πατατοσαλάτα Με Πάστα Ελιάς

Υλικά για 6 άτοµα

  • 6 µεγάλεs πατάτεs
  • 4 φρέσκα κρεµµυδάκια ψιλοκοµµένα
  • 1 κουταλιά Knorr Aromat για Λαχανικά
  • 3 κ.σ. πάστα ελιάs Άλτις
  • χυµό από 1-2 λεµόνια
  • αλάτι
  • 1/2 φλιτζ. παρθένο ελαιόλαδο απαλό
  • 4-5 κ.σ. ψιλοκοµµένο µαϊντανό


Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τις πατάτες σε μία κατσαρόλα και τις σκεπάζουμε με νερό. Βράζουμε σε µέτρια φωτιά µέχρι να µαλακώσουν για περίπου 20 λεπτά.
  2. Χύνουμε προσεκτικά όλο το νερό από την κατσαρόλα και αφήνουμε μέσα τις πατάτες εκτός φωτιάς σκεπασμένες µε το καπάκι για 5 λεπτά. Κρατάμε τις πατάτεs µε µια πετσέτα, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε µεγάλουs κύβουs µέσα σε ένα µεγάλο µπολ.
  3. Ρίχνουμε στις πατάτες αλάτι, τη μία κουταλιά Knorr Aromat για Λαχανικά , το χυµό από το λεµόνι, το ελαιόλαδο, την πάστα ελιάs, τα κρεµµυδάκια και το µαϊντανό και ανακατεύουμε.
  4. Σκεπάζουμε το µμπολ µε µεµβράνη για 5 λεπτά και µετά σερβίρουμε.

Πηγή: http://www.knorr.gr/recipe_info.php?catrec_id=10&rec_id=60

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.