Σαλάτα με αντράκλα, αυγά και πατάτα

Σαλάτα με αντράκλα, αυγά και πατάτα

Χρόνος μαγειρέματος & προετοιμασίας: 35 λεπτά
Υλικά για 4 άτομα

  • 400 γρ. πατάτες
  • ½ κουταλάκι κύμινο
  • 4 αυγά
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2 φακελάκια KNORR Mix for Salads Πιπεριά και Μαϊντανός
  • 150 γρ. αντράκλα (λέγεται και γλιστρίδα)
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο ΑΛΤΙΣ
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα HELLMANN’S

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τις πατάτες σε νερό μαζί με το κύμινο για περίπου 20 λεπτά. Βράζετε τα αυγά 8 με 10 λεπτά μέχρι να γίνουν σφιχτά. Κόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες.
  2. Ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε κύβους. Ανακατεύετε 1 φακελάκι Mix for Salads με 6 κουταλιές καυτό νερό και το ρίχνετε στις πατάτες. Καθαρίζετε και πλένετε τα φύλλα της αντράκλας.
  3. Ανακατεύετε το δεύτερο φακελάκι Mix for Salads με 3 κουταλιές νερό, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα.
    Αναμειγνύετε τις πατάτες, τα κρεμμυδάκια και την αντράκλα με το έτοιμο μείγμα του Mix for Salads. Ξεφλουδίζετε τα αυγά, τα κόβετε σε έξι κομμάτια το καθένα και τα μοιράζετε στη σαλάτα.

Πηγή: http://www.knorr.gr/recipe_info.php?catrec_id=10&rec_id=66

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.