Σαλάτα με ρεβίθια, μπρόκολο και ψητή πιπεριά

Σαλάτα με ρεβίθια, μπρόκολο και ψητή πιπεριά

Χρόνος μαγειρέματος & προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά για 3 άτομα

  • 250 γρ. ρεβίθια βρασμένα
  • 1 φακελάκι Knorr Mix for Salads Κρεμμύδι & Ρίγανη
  • Λίγο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μπρόκολο
  • 2 κουταλιές μαγιονέζα Hellmann’s Extra Light
  • 2 ψητές πιπεριές σε λωρίδες
  • Φύλλα μαρουλιού για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ρεβίθια με λίγο ελαιόλαδο και το Knorr Mix for Salads Κρεμμύδι & Ρίγανη.
Σε ένα δεύτερο μπολ αναμειγνύουμε το μπρόκολο με τη μαγιονέζα.
Σε μια πιατέλα στρώνουμε τα φύλλα μαρουλιού και από πάνω τοποθετούμε τις ψητές πιπεριές.
Κατόπιν ρίχνουμε τα ρεβίθια και το μπρόκολο.

Tip: Τα Croutons χαρίζουν έξτρα νοστιμιά στις σαλάτες, ταιριάζουν όμως και σε σούπες.
Τι πρέπει να ξέρουμε για την αφυδάτωση; Η διαδικασία της αφυδάτωσης είναι μια πανάρχαια ήπια μορφή διατήρησης φυσικών προϊόντων, που κρατά σε υψηλό επίπεδο τα φυσικά και διατροφικά χαρακτηριστικά τους.

Πηγή: http://www.knorr.gr/recipe_info.php?catrec_id=10&rec_id=68

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.