Σαλάτα πράσινη με Γκοργκοντζόλα και Σανφιστίκ

Σαλάτα πράσινη με Γκοργκοντζόλα και Σανφιστίκ

Πράσινα λαχανικά, τυρί γκοργκοντζόλα και σανφιστίκ δένουν αρμονικά σε μια σαλάτα με τη μοναδική γεύση Άλτις. Απολαύστε τη με κάθε αγαπημένο σας πιάτο και γευτείτε τη διαφορά.

Υλικά

  • 700 γρ. μείγμα από: iceberg, σπανάκι, αντίδια, μαρούλι, κόκκινη λόλα, μάραθο
  • 1 πράσινο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
  • 80 γρ. σανφιστίκ χοντροκομμένο
  • 180 γρ. γκοργκοντζόλα κομμένη σε μικρούς κύβους
  • για τη σάλτσα
  • 1 φλιτζ. του καφέ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις (Απαλό ή Παραδοσιακό)
  • 2 κουτ. σούπας μπαλσάμικο Άλτις
  • αλάτι – πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος

  1. Σε ένα σέικερ χτυπάμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις (Απαλό ή Παραδοσιακό) μαζί με το μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι
  2. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα καθαρά πράσινα φύλλα των λαχανικών ανακατωμένα. Σκορπάμε από πάνω τα κομματάκια του μήλου, τους κύβους από τη γκοργκοντζόλα και πασπαλίζουμε με το σανφιστίκ
  3. Φυλάμε τη σαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο, μέχρι το σερβίρισμα
  4. Πριν τη σερβίρουμε την περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά

Πηγή: http://www.altis.com.gr/recipe/231/salata-prasine-me-gkorgodzola-kai-sanphistik

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.