Σοκολατάκια από ινδοκάρυδο

Σοκολατάκια από ινδοκάρυδο

Προετοιμασία 15′
Μαγείρεμα 30′

Υλικά για 4 άτομα

  • 5 φακελάκια λευκής σοκολάτας σε σταγόνες
  • 6 κουτ. σούπας κοφτές Flora Soft με βούτυρο
  • 500 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ τριμμένα καλά στο μπλέντερ
  • 300 γρ. τριμμένη καρύδα ινδική
  • Λίγο κονιάκ ή ρούμι

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο.
  2. Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν μεταξύ τους προσθέτουμε τα πολύ καλά τριμμένα μπισκότα.
  3. Προσθέτουμε το αλκοόλ και ζυμώνουμε καλά.
  4. Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μικρούς βόλους – σοκολατάκια.
  5. Τα τοποθετούμε σε δίσκο και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν.
  6. Τέλος, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα πανάρουμε στην τριμμένη ινδική καρύδα.
  7. Τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο και τα σερβίρουμε κρύα.

Πηγή: http://www.flora.com.gr/recipe/HM2I/sokolatakia-apo-indokarydo

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.