Σουβλάκια γαλοπούλας στο φούρνο

Σουβλάκια γαλοπούλας στο φούρνο

Υλικά

800 γρ. γαλοπούλα στήθος

300 γρ. μανιτάρια κονσέρβας σε φετάκια πολύ καλά πλυμένα και στραγγισμένα

½ κούπα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό

1 κίτρινη πιπεριά σε τετράγωνα κομμάτια

1 κόκκινη πιπεριά σε τετράγωνα κομμάτια

1 πράσινη πιπεριά σε τετράγωνα κομμάτια

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα

100 ml λευκό κρασί

αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

 

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα της γαλοπούλας και τα πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα

 

  1. Τα περνάμε σε σουβλάκια εναλλάξ με πράσινη πιπεριά. Τοποθετούμε τα σουβλάκια σε ένα ταψί στη σειρά και τα περιβάλλουμε με το μίγμα των λαχανικών

 

  1. Ανακατεύουμε το κρασί με το ελαιόλαδο Άλτις και περιχύνουμε με το μίγμα τα σουβλάκια

 

  1. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε, αφού έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 200 °C για 1 ώρα

 

  1. Βγάζουμε από τον φούρνο το ταψί και αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 30 λεπτά ακόμη

 

  1. Στα μισά του χρόνου γυρίζουμε τα σουβλάκια και από την άλλη μεριά, για να ροδίσουν γύρω-γύρω, προσέχοντας να μην καούμε

 

  1. Σερβίρουμε τα σουβλάκια συνοδεύοντάς τα με τη σαλτσούλα τους

http://www.altis.com.gr/recipe/242/souvlakia-galopoulas-ston-phourno

 

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.