Σπρινγκ Ρολλς

Σπρινγκ Ρολλς

Λίστα Συστατικών

  • 2 κουταλιές Βιτάμ Soft
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 200γρ κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 50γρ κολίανδρο (προαιρετικά)
  • 200γρ τυρί έμενταλ χοντροκομμένο
  • 2 κουταλιές μηλόξυδο
  • αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
  • 15 λωρίδες φύλλο κρούστας με διάμετρο 12-13 εκ.
  • 2 κ.σ Βιτάμ soft για το άλειμμα των φύλλων

Πώς να το φτιάξετε

  1. Μαραίνετε το κρεμμύδι με λίγο νερό, προσθέτετε το λάχανο και το Βιτάμ και τα σωτάρετε ελαφρά ώσπου να γίνουν διάφανα.
  2. Προσθέτετε βασιλικό, κολίανδρο, μηλόξυδο, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη κατά βούληση. Ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει. Προσθέτετε το τυρί και ανακατεύετε.
  3. Απλώνετε ένα φύλλο κρούστας και το αλείφετε με Βιτάμ. Βάζετε στη μία άκρη του φύλλου μια κουταλιά γέμιση και τυλίγετε το φύλλο σε ρολό, φέρνοντας προς τα μέσα τις δύο άκρες του φύλλου, καθώς τυλίγετε, για να περικλείσουμε τη γέμιση. Αλείφετε τα ρολά με λίγο Βιτάμ και τα ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 220°C για 10′. Τα σερβίρετε με κέτσαπ ή άλλη σάλτσα της επιλογής σας, όπως γλυκόξινη σάλτσα ή καπνιστό τσάτνυ.

Θερμοκρασία 220 °C  Χρόνος Ψησίματος 10′

Πηγή: https://www.vitam.gr/suntages/springk-rolls/

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.