Τοματοκεφτέδες

Τοματοκεφτέδες

Υλικά

  • 2-3 χοντροκομμένα κρεμμύδια
  • 1 κιλό τοματάκια πομοντόρια, χοντροκομμένα
  • 200 γρ. λιαστές τομάτες, λιωμένες στο μπλέντερ
  • 300 γρ. παρμεζάνα
  • Φρέσκος δυόσμος
  • 1 ½ ποτήρι μπύρα
  • 8 -10 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να κάνουμε ένα μαλακό μείγμα
  2. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μπόλικο Ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό και βάζουμε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα
  3. Γυρίζουμε σταδιακά μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές προσέχοντας να μην κολλήσουν
  4. Μόλις τηγανιστούν τους βγάζουμε από το τηγάνι και τους ακουμπάμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Τους σερβίρουμε ζεστούς

http://www.altis.com.gr/recipe/235/tomatokephtedes

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.