Τοματοσαλάτα με αβοκάντο και ανθότυρο

Τοματοσαλάτα με αβοκάντο και ανθότυρο

Όταν η ελληνική κουζίνα συναντά τη μεξικάνικη, το αποτέλεσμα είναι αυτή η υπέροχη συνταγή!

  • Προετοιμασία 10΄
  • Μαγείρεμα περίπου 5΄

ΥΛΙΚΑ 

  • 1 αβοκάντο ώριμο κομμένο σε κομμάτια
  • 1½  μεγάλη ώριμη τομάτα
  • 150 γρ. ανθότυρο τριμμένο
  • 1 κουτ. γλυκού δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 4 κουτ. σούπας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις (Απαλό ή Παραδοσιακό)
  • Λίγο αλάτι και χονδροτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος

  1. Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο και βγάζουμε τον πυρήνα του και την εσωτερική του φλούδα.
  2. Κατόπιν το ξεφλουδίζουμε, το κόβουμε σε κομμάτια της αρεσκείας μας και το ρίχνουμε μέσα σε μπολ.
  3. Πλένουμε, κόβουμε την τομάτα αναλόγως και τη ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
  4. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε με το τριμμένο ανθότυρο, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις (Απαλό ή Παραδοσιακό).
  5. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά και τα σερβίρουμε σε μπολ σαλάτας ή πιατέλα.

Πηγή: http://www.altis.com.gr/recipe/282/tomatosalata-me-avokado-kai-anthoturo

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.