Βασική συνταγή ομελέτας

Βασική συνταγή ομελέτας

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 50 ml. Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα ασπράδια από τους κρόκους των αυγών χωριστά, μετά τα ενώνουμε και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο Βιτάμ Culinesse και, όταν ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε την ομελέτα , ξεκολλώντας τη με μια σπάτουλα, αν κάπου πιάσει, και περιστρέφοντας λίγο το τηγάνι, για να πάει προς τις άκρες το υγρό αυγό.

Όταν η ομελέτα ψηθεί από την κάτω μεριά, τη διπλώνουμε στα δύο και, γέρνοντας το τηγάνι, την αφήνουμε να γλιστρήσει στην πιατέλα του σερβιρίσματος

Πηγή:  https://www.vitam.gr/suntages/apliomeleta/

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.