Βοδινό φιλέτο ψητό

Βοδινό φιλέτο ψητό

Υλικά

  • 2 κουταλιές ζωμό βοδινού
  • 1½ κιλό βοδινό φιλέτο
  • 200 γρ. Βιτάμ Culinesse
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Δίπλωσε τη λεπτή άκρη του βοδινού φιλέτου, δέσ’ το με σπάγκο, βάλ’ το σε ένα ταψάκι, περίχυσέ το κιόλας με λίγο Βιτάμ Culinesse και ψήσ’ το για 20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 230°C.
  • Πασπάλισε το ψητό βοδινό φιλέτο με το σπιτικό ζωμό και το πιπέρι, χαμήλωσε τη θερμοκρασία του φούρνου σε μέτρια και συνέχισε το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά περίπου, περιχύνοντας το κρέας κάθε 10 λεπτά με το Bιτάμ Culinesse (αν δεν το θέλεις πολύ ψημένο, υπολόγισε 10-12 λεπτά για κάθε μισό κιλό και άφησέ το να ψηθεί ως το τέλος σε δυνατό φούρνο, περιχύνοντας με λίγο Bιτάμ Culinesse).
  • Μπορείς να σερβίρεις το ψητό βοδινό φιλέτο με τη σάλτσα του, κροκετάκια από πατάτες, καρότα και αρακά σωτέ.

Θερμοκρασία: 230 °C   Χρόνος Ψησίματος: 50′

https://www.vitam.gr/suntages/vodinopsito/

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.