Χάστε τα κιλά των Γιορτών

Χάστε τα κιλά των Γιορτών

Οι γιορτές πέρασαν  και έχουμε επιστρέψει όλοι στο καθημερινό μας πρόγραμμα και στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, και κατ’ επέκταση έφτασε η ώρα να απαλλαχθούμε από τα περιττά κιλά των γιορτών. Χωρίς άγχος και με ένα σωστό και υγιεινό πρόγραμμα θα καταφέρετε να επανέλθετε στο φυσιολογικό σας βάρος, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

  1. Καταναλώστε πέντε γεύματα ημερησίως, τρία κυρίως και δυο σνακ. Πρέπει να θυμάστε ότι η παράλειψη γευμάτων δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε με πιο γρήγορο ρυθμό τα κιλά σας, αντίθετα θα εξαντλήσει τον οργανισμό σας.
  2. Παίρνετε πάντα πρωινό. Αποτελεί το κυριότερο γεύμα και οφείλει να είναι πλούσιο για να σας εφοδιάσει με όλα τα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμό σας για το υπόλοιπο τη ημέρα. Καταναλώστε το πρωί 1 ποτήρι γάλα, 1-2 φέτες φρυγανιές  με soft μαργαρίνη και ένα φρούτο.
  3. Προτιμήστε τα προϊόντα ολικής άλεσης.
  4. Καταναλώστε τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά.
  5. Ενυδατωθείτε. Πίνετε 7-8 ποτήρια νερό ή πράσινο τσάι.
  6. Ξεκινήστε κάποια αθλητική δραστηριότητα. Πηγαίνετε για τρέξιμο, γρήγορο περπάτημα, ποδήλατο ή γραφτείτε στο γυμναστήριο για να αυξήσετε τις καύσεις του οργανισμού.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.