Εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε γυμναστική

Εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε γυμναστική

Πόσες φορές έχεις παραπονεθεί ότι δεν έχεις χρόνο να πας γυμναστήριο ή να ακολουθήσεις κάποια αθλητική δραστηριότητα; Έχουμε να σου πούμε ότι είναι εύκολο να εντάξεις την άσκηση στην καθημερινότητά σου – ακόμη κι αν νομίζεις πως δεν έχεις χρόνο.

Ασκήσεις στο δρόμο
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος προγραμματισμός ή εξοπλισμός, μόνο μικρές αλλαγές στις συνήθειες σου ώστε να εκμεταλλεύεσαι καλύτερα το χρόνο σου. Για παράδειγμα, η αναμονή στην ουρά για να πληρώσεις ένα λογαριασμό είμαι μια ευκαιρία  να ασκήσεις τους κοιλιακούς μυς, σφίγγοντας και ξεσφίγγοντας αργά. Και μη ξεχνάς: για την ευεξία σου, το καλύτερο μεταφορικό μέσο είναι τα πόδια.

Το γραφείο-γυμναστήριο
Είναι εύκολο να εντάξεις την άσκηση στη καθημερινότητά σου ακόμα και στη δουλειά. Την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο, τέντωσε τα πόδια μπροστά και ανασήκωσέ τα αργά από το πάτωμα μέχρι να έρθουν στην ίδια ευθεία με την καρέκλα. Κάνε επαναλήψεις όσο μιλάς. Στο φωτοτυπικό ή στην καφετέρια, δούλεψε τους πάνω μυς – στάσου μισό μέτρο από τον τοίχο, ακούμπα τις παλάμες στον τοίχο στο ύψος του στήθους και κάνε push-ups.

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.