Ευεξία σημαίνει ομορφιά

Ευεξία σημαίνει ομορφιά

Όταν λέμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας δεν εννοούμε μόνο από τον χαρακτήρα αλλά και ότι πηγάζει κυριολεκτικά  εκ των έσω. Όταν ο οργανισμός λειτουργεί καλά και τρεφόμαστε καλά,  τότε αυτό αντανακλάται στην επιδερμίδα, στο βλέμμα και γενικά σε όλη μας την εξωτερική εμφάνιση.

Είσαι ό,τι τρως
Η ρήση «είσαι ό,τι τρως» κρύβει μια μεγάλη αλήθεια, καθώς οι διατροφικές επιλογές που κάνεις αντανακλώνται και στο σώμα σου. Ωστόσο, η ρήση αυτή δεν αφορά μόνο το τι τρως αλλά και την ποιότητα αυτού που τρως. Φρόντισε λοιπόν το σώμα σου, προτιμώντας το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό από καλής ποιότητας υλικά.

Ρίξ’το έξω
Το καθημερινό ξενύχτι δεν είναι καλό ούτε στην υγεία μας αλλά ούτε στην ομορφιά μας. Η διασκέδαση όμως αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής μας και συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία ενός γενικότερου αισθήματος ευεξίας. Ο χορός και το τραγούδι ανεβάζουν πάντα τη διάθεση, ενώ η κοινωνικότητα αυξάνει επίσης το αίσθημα ευτυχίας. Μια φορά την εβδομάδα κανόνισε έξοδο για χορό με την παρέα, ή οργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι.

Πάντα περιποιημένη
Μια περιποιημένη γυναίκα είναι πάντα όμορφη, ενώ ακόμα και η πιο όμορφη γυναίκα χάνει κάτι από τη γοητεία της όταν είναι ατημέλητη . Η περιποίηση είναι ένδειξη φροντίδας, δείχνει ότι αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου. Ένα καλό κούρεμα, για παράδειγμα, θα κρατήσει καλύτερα το χτένισμά σου. Ξεφτισμένα ή ξεβαμμένα νύχια τραβούν το βλέμμα πιο έντονα κι από το ομορφότερο δαχτυλίδι. Γι’αυτό μην ξεχνάς: η τελειότητα στην λεπτομέρεια!

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.