Οι «χρήσεις» της μαργαρίνης

Οι «χρήσεις» της μαργαρίνης

Η μαργαρίνη όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Την χρησιμοποιούμε στο πρωινό μας, αλείφουμε τις φέτες του τοστ που αποτελεί το σνακ μας, την προσθέτουμε στην παρασκευή κέικ και γλυκισμάτων για δώσουμε επιπλέον γεύση. Οι «χρήσεις» της είναι πολλές ας τις δούμε παρακάτω:

Επάλειψη
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και κατά συνέπεια από την πρόσληψη ενός πλούσιου και υγιεινού πρωινού. Με την επάλειψη μαργαρίνης πάνω σε φέτες ψωμιού το πρωί λαμβάνουμε λιπαρά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

Μαγειρική
Οι λαχταριστές πίτες της γιαγιάς, τα αφράτα κέικ της μαμάς  και τα υπέροχα μπάρμπεκιου του μπαμπά έχουν ένα βασικό συστατικό: τη μαργαρίνη. Η επιλογή της soft μαργαρίνης είναι η καλύτερη καθώς  είναι χαμηλή σε κορεσμένα και απαλλαγμένη από trans λιπαρά εδώ και 20 χρόνια. Η μαγειρική μας με τη μαργαρίνη γίνεται πιο υγιεινή και γευστική.

Dressing
Στις πατάτες, στα λαχανικά ή στα ζυμαρικά μας προσθέτουμε soft μαργαρίνη για topping.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.