Υγιεινό πρωινό στη δουλειά

Υγιεινό πρωινό στη δουλειά

Το πρωινό αποτελεί το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας  ωστόσο λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και της έλλειψης χρόνου, πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να το καταναλώσουμε στο σπίτι με αποτέλεσμα να το καταναλώνουμε στο χώρο εργασίας. Παρακάτω παραθέτουμε κάποιες συμβουλές  να κάνετε υγιεινές επιλογές ακόμη και «μακριά από το σπίτι»:

1. Από το προηγούμενο βράδυ προετοιμάστε ένα υγιεινό σνακ πρωινού. Για παράδειγμα ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Αλείψτε τις φέτες με μαργαρίνη για να γίνει το σνακ σας πιο θρεπτικό και γευστικό.

2. Εναλλακτικά μπορείτε να έχετε πάντα στην εργασίας φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς για να σας παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια.

3. Για να αποφύγετε τα τυποποιημένα προϊόντα του κυλικείου της εταιρίας, μπορείτε να προμηθευτείτε από το σούπερ μάρκετ και να αποθηκεύσετε στο ψυγείο της δουλειάς σας  γάλα και γιαούρτι για να καταναλώσετε ένα «σπιτικό» πρωινό.

4. Το πρωί εάν περνάτε από φούρνο ή κουλουρά αγοράστε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης ή διαφορετικά συντηρήστε το από το προηγούμενο βράδυ στην κατάψυξη και να το παίρνετε το πρωί πριν φύγετε για την δουλειά.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.