Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι γυναικεία υπόθεση και ταλαιπωρεί πολλές. Ηλικία, βάρος και εθνικότητα μπορεί να μην κοιτά, αλλά υπάρχουν μερικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν. Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και δείτε την «όψη του πορτοκαλιού» να μειώνεται.

1. Ενυδατωθείτε
Είναι απαραίτητο ο οργανισμός να ενυδατώνεται, καθώς εάν δεν ενυδατώνεται το σώμα κάνει κατακράτηση υγρών και οδηγούμαστε στην κυτταρίτιδα. Η μεγάλη ποσότητα κατανάλωσης υγρών θα βοηθήσει στην αποβολή του κατακρατηθέντος νερού και θα ενυδατώσει τον οργανισμό σας. Φροντίστε να καταναλώνετε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως.

2. Εντάξτε τα λαχανικά και τα φρούτα στη διατροφή σας
Η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών γενικά έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό και ειδικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως η σωστή διατροφή, σε συνδυασμό με  τα συχνά και μικρά γεύμα βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας. Η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι απαραίτητη, καθώς είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία.

3. Ασκηθείτε
Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την σωματική άσκηση βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας! Προσπαθήστε να γυμνάζεστε 2-3 φορές την εβδομάδα. Η αερόβια γυμναστική, το κολύμπι και το ποδήλατο είναι ό,τι καλύτερο για την καταπολέμησή της.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.