Κυτταρίτιδα, tips καταπολέμησης

Κυτταρίτιδα, tips καταπολέμησης

Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας απασχολεί όλο και περισσότερες γυναίκες ειδικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Για να έχετε όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μην αγχώνεστε το καλοκαίρι μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές συμβουλές κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και θα δείτε να μειώνεται η ¨όψη¨ του φλοιού πορτοκαλιού.

Πιείτε άφθονό νερό.  Είναι σημαντικό να κρατάμε τον οργανισμό μας ενυδατωμένο καθώς εάν δεν το κάνουμε το σώμα μας κάνει κατακράτηση υγρών και τότε πιο εύκολα εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.  Βάλτε λοιπόν στο πρόγραμμά σας από σήμερα 8-10 ποτήρια νερό και για αλλαγή γεύσης μην ξεχνάτε και το πράσινο τσάι 1-2 κούπες.

Φρούτα και λαχανικά μην τα ξεχνάτε. Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με τα μικρά γεύματα βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας, ειδικά όταν στα ενδιάμεσα γεύματά μας προτιμούμε φρούτα και λαχανικά.

Αλλαγή στη διατροφική καθημερινότητα. Μειώνετε σταδιακά το αλάτι που συμβάλει στην κατακράτηση υγρών και αντικαθιστάτε τα τηγανιτά με βραστά ή ψητά.  

Τέλος μη ξεχνάτε τη γυμναστική. Ακόμα και εάν δεν είσαστε φίλος του γυμναστηρίου υπάρχει πάντα και το περπάτημα σαν εναλλακτική. Πείτε ναι στις βόλτες και προσπαθήστε κάθε μέρα να επιμηκύνετε το χρόνο του περιπάτου σας.

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.