Μετά τη Δίαιτα τι;

Μετά τη Δίαιτα τι;

Είχες μπει σε πρόγραμμα δίαιτας για να έχεις τα κιλά που επιθυμείς πριν την καλοκαιρινή έξοδο στις παραλίες ; Τώρα όμως που έφτασες το στόχο σου ανησυχείς πως θα διατηρήσεις τα κιλά σου και αγχώνεσαι. Δεν είναι δύσκολο με τις παρακάτω συμβουλές θα καταφέρεις να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις που δεν κάνουν και καλό στην υγεία σου.

Μην παραλείπεις τα γεύματά σου, προσπάθησε να κρατάς σταθερές ώρες και μικρά γεύματα. Εάν δεν αφήνεις το στομάχι σου πολλές ώρες κενό τότε δεν θα έχεις την τάση να θες να φας τα πάντα όταν έρθει η ώρα του μεσημεριανού που αποτελεί ένα από τα κύρια γεύματα της ημέρας.

Πες ναι στη γυμναστική. Δε χρειάζεται κάθε μέρα ακόμα και 2-3 φορές την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να διατηρηθείς στα κιλά σου. Τώρα που είναι και καλοκαίρι εκμεταλλεύσου και τα μπάνια.

Είναι καλοκαίρι και ειδικά στη χώρα μας έχουμε μεγάλη επιλογή από φρούτα και λαχανικά. Μπορείς πολύ εύκολα να πεις ναι στις υγιεινές επιλογές χωρίς να βαρεθείς ότι τρώς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.