Μήπως  χρειάζεστε ενέργεια;

Μήπως χρειάζεστε ενέργεια;

Μήπως τελευταία νιώθετε αδύναμοι; Μερικές φορές είστε υποτονικοί και δυσκολεύεστε να βγάλετε εις πέρας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις; Τότε κατά πάσα πιθανότητα σας λείπει ενέργεια. Παρακάτω δείτε τι πρέπει να καταναλώσετε για να γεμίσετε ενέργεια με τις τροφές της φύσης.

Ξηροί καρποί
Αποτελούν το κατάλληλο σνακ για όλες τις ώρες  και μπορούν να σας τροφοδοτήσουν με  ενέργεια καθώς διαθέτουν μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης. Προτιμήστε για το δεκατιανό σας και  το απογευματινό σας ανάλατους ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα και φουντούκια.

Φυτικές ίνες
Τα φρούτα, τα λαχανικά και γενικότερα τα προϊόντα ολικής άλεσης συμβάλουν στην τόνωση του οργανισμού λόγω των φυτικών ινών που είναι πλούσια σε περιεκτικότητα. Προτιμήστε να καταναλώνετε τα φρούτα, αφού τα έχετε πλύνει καλά, με τη φλούδα τους.

Νερό
Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για τον οργανισμό μας και συμβάλει στα επίπεδα ενέργειάς μας. Έτσι, φροντίστε να πίνετε τουλάχιστον 7-8 ποτήρια νερό την ημέρα ακόμα και τις κρύες μέρες.

Σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι σας λείπει ενέργεια για πολύ καιρό, τότε είναι επίσης καλό να απευθυνθείτε στον γιατρό σας.

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.