Οργάνωσε σωστά την ντουλάπα σου

Οργάνωσε σωστά την ντουλάπα σου

Θες να βγεις και δεν βρίσκεις τίποτα στην ντουλάπα σου; Εμείς θα σου λέγαμε ότι πρέπει να ψάξεις καλύτερα κάτι θα έχεις, απλά δεν είναι τόσο καλά οργανωμένη η ντουλάπα σου ώστε να βρεις τα κατάλληλα ρούχα και να κάνεις τους τέλειους συνδυασμούς. Για να μπορείς να βρίσκεις τα πάντα στη ντουλάπα σου κάνε τα παρακάτω.

Χώρισε την ντουλάπα σου. Παντελόνια- βερμούδες, φορέματα, φούστες, πουκάμισα, πανοφόρια, ζακέτες, πουλόβερ, T-shirts, φουλάρια-κασκόλ και στα διάφορα άλλα, όπου μπαίνουν όλα τα υπόλοιπα, π.χ γιλέκα. Άρχισε  να «παίζεις» συνδυάζοντας ένα μονόχρωμο φόρεμα με ένα έντονο φλοράλ φουλάρι και το τζιν μπουφάν σου. Αν ταιριάζει και η μεγάλη δερμάτινη ζώνη σου, θα σου δώσει ακόμα περισσότερο στυλ. Το φαρδύ πουλόβερ σου μπορεί να φορεθεί και σαν φόρεμα. Το είχες σκεφτεί;  Το φαρδύ τζιν πουκάμισο που είχες από μαθήτρια είναι πάλι στη μόδα. Συνδύασέ το με ένα στενό μαύρο παντελόνι και κάνε ακόμα και βραδινή εμφάνιση. Συνέχισε φτιάχνοντας διάφορους συνδυασμούς, που μέχρι σήμερα δεν είχες τολμήσει. όσο πιο πολλές εμφανίσεις ετοιμάσεις, τόσο λιγότερο χρόνο προετοιμασίας θα χρειάζεσαι κάθε φορά που θέλεις να βγεις!

 Tip: Πάρε μια ανάσα, ξεφύλλισε ένα περιοδικό μόδας απολαμβάνοντας ένα Μαύρο Τσάι Λεμόνι και εμπνεύσου ακόμα πιο πρωτότυπους συνδυασμούς με τα ρούχα που διαθέτεις! Θα ξαφνιαστείς με το πόσες ιδέες θα προκύψουν!

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.