Περιποιήσου τον εαυτό σου

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Γόνατα και αγκώνες
Τα γόνατα και οι αγκώνες είναι τα δύο σημεία του σώματος στα οποία συχνά το δέρμα γίνεται τραχύ λόγω της διαρκούς τριβής τους. Η φροντίδα τους είναι απλή. Μία φορά την εβδομάδα, μετά το ντους ή στη διάρκεια του αφρόλουτρου, τρίψε απαλά με μια ελαφρόπετρα ή ένα απολεπιστικό μείγμα του θα φτιάξεις με χοντρό αλάτι ή ζάχαρη για να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, άπλωσε μια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης.

Μάτια που λάμπουν
Τα μάτια είναι καθρέφτης  της ψυχής. Οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο  γύρω από τα μάτια δεν είναι μόνο θέμα ομορφιά, αλλά υποδηλώνουν και προβλήματα υγείας, όπως κούραση και αφυδάτωση. Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους με μια χλιαρή κομπρέσα με πράσινο τσάι που θα την αφήσεις για περίπου 10-15 λεπτά. Ταμπονάροντας τα μάτια σου ανά τακτά διαστήματα με ένα διάλυμα από πράσινο τσάι, μειώνεις το πρήξιμο.

Φρύδια συμμετρικά
Τα όμορφα φρύδια αναδεικνύουν τα μάτια και το βλέμμα. Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να ακολουθεί το σχήμα του προσώπου, ώστε να τονίζουν τα μάτια χωρίς να αλλοιώνουν την έκφραση. Ο πιο εύκολος τρόπος να δώσουμε σχήμα στα φρύδια είναι ένα τσιμπιδάκι. Μαλάκωσε προηγουμένως τις τρίχες με λίγο κοντίσιονερ μαλλιών και μείωσε το τσούξιμο παγώνοντας το σημείο με αθλητική κρέμα ή παγάκι.

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.