Πώς να κάνεις τα βράδια σου δροσερά;

Πώς να κάνεις τα βράδια σου δροσερά;

Έχουν ξεκινήσει οι υψηλές θερμοκρασίες και το βράδυ η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κοιμηθείς.  Κι ενώ το μόνο που χρειάζεσαι  μετά από μια κουραστική μέρα είναι ένας καλός και αναζωογονητικός ύπνος.

Κάνε ένα δροσερό ντουζ. Για να έχετε έναν καλό ύπνο θα χρειαστεί να μειώσετε τη θερμοκρασία του σώματος σας και ένα δροσερό ντουζ λίγο πριν ξαπλώσετε θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε αλλά και να χαλαρώσετε.

Φρόντισε να είσαι ενυδατωμένη. Το μεγαλύτερο ποσοστό του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό και είναι σημαντικό ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες να πίνουμε όσο περισσότερο γίνεται. Μια καλή ιδέα είναι να έχεις μικρά μπουκαλάκια νερού μαζί σου κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να είσαι πάντα ενυδατωμένη.

Το σπίτι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μαζεύει όλη τη ζέστη της ημέρας και αυτό δυσκολεύει επιπλέον το βραδινό ύπνο. Μια λύση είναι να έχουμε κλειστά τα παντζούρια στο υπνοδωμάτιο  και εάν μπορούμε να αφήσουμε κάποιο παράθυρο που δεν είναι σε κοινή θέα ανοιχτό για να αερίζεται ο χώρος.

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.