Συμβουλές για να είστε σε φόρμα

Συμβουλές για να είστε σε φόρμα

Μπορεί η καθημερινότητά σας αν είναι γεμάτη υποχρεώσεις, εξαντλητικά ωράρια και να μην διαθέτετε τον χρόνο που θα επιθυμούσατε να φροντίσετε το σώμα σας, παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά που μπορούν να σας κρατήσουν σε φόρμα.

  1. Φροντίστε να τρώτε καλό πρωινό.  Εάν πραγματικά αγαπάτε το σώμα σας, τότε δεν πρέπει να το παραλείπετε. Καταναλώστε ένα πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες. Το πρωινό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε χορτάτοι και γεμάτοι ενέργεια για όλη την ημέρα.

 2. Αφιερώστε χρόνο στο φαγητό. Αποφύγετε να τρώτε γρήγορα και αγχωμένα. Δημιουργείστε το κατάλληλο περιβάλλον ηρεμίας όταν πρόκειται να γευματίσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το φαγητό σας χωρίς να υπερβάλλετε στη ποσότητα που θα καταναλώσετε.

3. Περιορίστε τη καθιστική ζωή.  Μπορεί να φαντάζει απίθανο αλλά μπορείτε να βάλετε τη κίνηση στη ζωή σας. Προτιμήστε να πηγαίνετε στη δουλειά σας με τα πόδια ή εάν αυτό δεν είναι εφικτό, σταματήστε μια στάση νωρίτερα και περπατήστε.  Το βράδυ αντί να στέκεστε μπροστά στον υπολογιστή σας, κάντε μια βόλτα στο πάρκο. Επίσης, μπορείτε να πλύνετε μόνοι σας το αυτοκίνητο αντί να το πάτε σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.