Στυλ, η προσωπικότητά σου

Στυλ, η προσωπικότητά σου

Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή. Έχει τη δική της προσωπικότητα και τη δική της γραμμή. Μαζί, αυτά τα δύο στοιχεία συνθέτουν το μοναδικό στυλ μέσα από το οποίο εκφράζει την προσωπικότητα της, προσθέτοντας με την επιλογή ρούχων και αξεσουάρ μια αποκλειστική δική της πινελιά.

Τι είναι στυλ;
Μια γυναίκα με πραγματικό στυλ δεν ακολουθεί ποτέ τη μόδα, αλλά την προσαρμόζει στην προσωπικότητα και το σώμα της. Βασική προϋπόθεση για να είσαι πάντα καλοντυμένη είναι να επιλέγεις ρούχα σε γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα σου, αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία και κρύβουν το βλέμμα μακριά από τις ατέλειες. Κάθε γυναίκα διαμορφώνει το δικό της στυλ, όμως στη γυναίκα με πραγματικό στυλ προσέχεις την ίδια και όχι τι φοράει.

Τα πάντα σε αναλογία
Όπως και στη διατροφή, ο χρυσός κανόνας στην ένδυση είναι η ισορροπία. Όταν επιλέγεις τι θα φορέσεις, υπάρχει μόνο ένας απαράβατος κανόνας: το σύνολο πρέπει να τηρεί τη σωστή αναλογία, στο μέγεθος και στο σχήμα, με το σώμα σου. Κάθε ρούχο και αξεσουάρ που φοράς, ακόμα και τα σκουλαρίκια ή η τσάντα, αλλάζει αυτές τι αναλογίες. Χρώμα και υφή είναι επίσης στοιχεία που συνθέτουν μια εμφάνιση.

Γραμμές για το σώμα σου
Δεν ταιριάζουν όλα τα ρούχα σε όλους  τους τύπους σώματος. Αν έχεις σώμα «κλεψύδρα», προτίμησε στενά φορέματα σε γραμμή Α. Μπλούζες και φορέματα σε σχέδιο αμπίρ ταιριάζουν στο «τρίγωνο» σώμα, ενώ τα στράπλες και τα εξώπλατα, σε συνδυασμό σε γραμμή Α, είναι η καλύτερη επιλογή για το «ανάστροφο τρίγωνο». Για «παραλληλόγραμμο» σώμα διάλεξε στενά ρούχα και «δημιούργησε» τη μέση με μια ζώνη. Στα «οβάλ» σώματα ταιριάζουν οι ανάλαφρες γραμμές με χαμηλό ντεκολτέ.

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.