Τροφές που χαρίζουν ευεξία

Τροφές που χαρίζουν ευεξία

Μήπως αισθάνεστε υποτονικοί, χωρίς ενέργεια και πολλές φορές νιώθετε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας; Η διατροφή είναι το Α και το Ω για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Εντάξτε άμεσα τις παρακάτω τροφές, που χαρίζουν ευεξία και υγεία, στη διατροφή σας και θα δείτε τη διαφορά στον οργανισμό σας.

Πράσινο τσάι: Ρόφημα γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων συμβάλει, μεταξύ άλλων, στο να χαλαρώνουμε, να έχουμε υγιή καρδιά και στη φροντίδα της αρτηριακής πίεσης.

Ξηροί καρποί: Αποτελούν την πρώτη επιλογή για τα ενδιάμεσα σνακ, ειδικά οι ανάλατοι. Πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και φυτικές στερόλες παίζουν σημαντικό ρόλο να διατηρηθεί η χοληστερίνη σε φυσιολογικά επίπεδα.

Σολομός: Για μια ισορροπημένη διατροφή, θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα να καταναλώνετε λιπαρά ψάρια, ο σολομός ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πηγή ω-3 λιπαρών οξέων, ο σολομός συμβάλλει στην προστασία του οργανισμού από ποικίλες ασθένειες όπως καρδιακές παθήσεις.

Πορτοκάλι: Γνωστό για τη Βιταμίνη C που περιέχει και την ιδιότητά του να μας φουλάρει με ενέργεια. Ένα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσετε την ημέρα.

Βατόμουρο: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή, βοηθούν τη νεότητα να παραταθεί.

Ετικέτες

Συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ.